Brussels numeclature number Description of goods

And fig brandy; liqueurs and cordials; compound alcoholic preparations (Known as «concentrated extracts») for the manufactures of beverages. 22.10 Vinegar and substitutes for vinegar. 23.03 Beet pulp, bagasse and other waste of sugar manufacture; brewing and distilling dregs and waste; residuos of starch manufacture and similar residues. 23.04 Oil - cake and other residuos (except dregs) resulting from the extraction of vegetable oils.

Chapter 35

Ex 35.01 Casein caseinates and other casein derivatives.

List of fish and other marine products referred to in paragraph 1 of article 26

Brussels nomeclature number Description of goods

Ex 03.01 Fish, fresh (live or dead), chilled or frozen ; except quick frozen fillets.

Ex 03.03 Crustaceans and molluses whether in shell or not fresh (live or dead), chilled, frozen salted in brine or dried crustceans in shell simply boiled in water; except quick frozen peeled prawns other than Dublin Bay prawns.

Rum e vodka: bebidas alcoólicas com base nas aguardentes acima mencionadas; aguardentes de vinho e aguardente de figos; licores preparações alcoólicas compostas (chamadas «extractos concentrados») para a fabricação de bebidas.

- 22.10 Vinagres e seus sucedâneos para usos alimentares.

- 23.02 Sêmeas farelos e outros resíduos da peneiração moenda ou de outros tratamentos dos cereais e legumes.

Ex 35.01 Caseína, caseinatos e outros derivados da caseína.

ANEXO E

Lista do peixe e dos outros produtos marinhos aos quais se refere o parágrafo 1 do artigo 26.

Ex 03.01 Peixe fresco (vivo ou morto), refrigerado ou congelado com exclusão de filetes conservados por congelação rápida.

03.02 Peixe simplesmente salgado ou em salmoura, seco ou fumado.

03.03 Crustáceos e moluscos (mesmo separados da concha ou casca), frescos (vivos ou mortos) refrigerados congelados secos salgados ou em salmoura crustáceos com casca simplesmente cozidos com exclusão de gambas separadas da casca e conservadas por congelação rápida não compreendendo as gambas de Dublin Bay.

Ex 16.03 Extracto de carne de baleia.